Cookies

Souhlas se zpracováním osobních údajů prostřednictvím cookies

 

  1. Správce osobních údajů, společnost J-service, jakožto provozovatel této webové stránky, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem cílení reklamy a zapamatování si přihlašovacích údajů.
  2. Užití cookies za účelem uvedeným v odst. 1 se považuje za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě vámi uděleného souhlasu, takové zpracování umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. a) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“).
  3. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu za výše uvedenými účely a je aktivováno pouze na základě souhlasu návštěvníka.
  4. Cokies jsou provozovatelem webu ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies.
  5. Upozorňujeme, že shromážděné cookies soubory mohou být dále zpracovány jinými zpracovateli:
    1. Google Analytics – používáme tuto službu za účelem získání statistických informací, přičemž společnost Google si získané údaje může ponechat též pro vlastní potřebu v souladu se Zásadami ochrany soukromí dostupnými na http://www.google.com/intl/cs/policies/privacy;
    2. Tag Manager – Google nastavuje soubory cookie k analýze provozu na tomto webu. Informace o našem používání našeho webu jsou za tímto účelem sdíleny se společností Google (https://www.google.com/analytics/tag-manager/https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=cs);
    3. Facebook Pixel – javascriptový kód, který nám umožňuje měřit, optimalizovat a sestavovat okruhy uživatelů pro naši komunikaci (https://www.facebook.com/business/help/952192354843755).
  6. Sesbírané cookies soubory jsou následně zpracovateli zpracovány podle jejich zásad ochrany osobních údajů a v souladu s Nařízením.
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo vzít souhlas se zpracováním zpět; požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme; vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit jejich zpracování; požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, což provedeme, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a našimi oprávněnými zájmy; vykonat své právo na přenositelnost údajů; v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  8. Shromažďujeme následující soubory cookies:

 

Google AnalyticsZískání statistických informacíDle nastavení prohlížeče
Google Adwordsidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)540 dnů
Facebook Pixelidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting)180 dnů

Co jsou cookies:

Jde o malé datové soubory, které jsou nezbytné pro některé funkce webových stránek, jako je třeba přihlašování. Díky cookies si stránky mohou také zapamatovat různá nastavení, jako je jazyk, font a další možnosti, které jste si pro zobrazení stránek sami zvolili. To je důvod, proč jsou cookies umisťována v počítači. Totéž dělá většina velkých internetových stránek a poskytovatelů.

 

Cookies jsou dvojího druhu:

Technické (první strany, krátkodobé), které jsou nezbytné pro zajištění elementární funkce stránek, tj. uložení zvolené jazykové verze

Google Analytics (první strany, dlouhodobé) se užívají k přizpůsobení stránek uživateli . Pro měření anonymních dat o chování uživatelů se užívá většinou nástroj Google Analytics.